Go to Top

OM

Friskvårdsresor till Nerja

Nerja_400pxFölj med oss till Nerja vid spanska solkusten, för en inspirerande vecka där träning, behandling och föreläsningar varvas med god mat och egen tid. Vi bor på ett litet mysigt hotell mitt i stan som heter Pepe Rico, där du har nära till stranden.

Oavsett om du reser som privatperson, kanske med en vän eller med företaget, så kan vi lova dig en upplevelserik resa i fantastisk miljö, med gemensamma aktiviteter, och de bästa förutsättningarna för att skapa nya kontakter.

Nerja är beläget fem mil öster om Malaga och ligger vackert exponerat mellan höga berg och medelhavet. Det finns gott om små vackra stränder och klimatet är ett av de bästa i Europa. Det är en genuin stad med små hus, trånga gränder och en mysig atmosfär. Och missa inte de fantastiska grottorna, Cuevas de Nerja, som dessutom är europas största droppstensgrottor.

Är du intresserad? Läs gärna mer på hemsidan, där hittar information om aktuella resedatum, program, aktiviteter, mer om Nerja samt om vilka vi som anordnar resorna är.