Go to Top

God Grön Jul till er alla!

Endast en dag kvar till julafton, och vårvindarna smeker kinden under skogspromenaden i mjuk mossa. Det kändes verkligen som vår när jag gick där i skogen och filosoferade och funderade dels över julen dels över året som ligger framför mig.

Vad kan jag göra bättre år 2016 för att hålla min hälsa, känna mig stark och trygg och göra gott både för mig själv och andra?

Jag har förstås min plan och mina mål för den nya året , och du har kanske din, eller? Måste jag ha en plan och mål, tänker du…. Nej, det måste du inte, men det kan vara svårt att komma vidare och uppnå det du vill om du inte på något sätt “präntat” det. Då menar jag inte att du måste skriva ner det, men på något sätt ändå ha formulerat det för dig själv.

Alla behöver inte ha stora och livsavgörande mål, det kan handla om att vila mer, börja promenera, arbeta mindre, bara vara, gå en kurs, äta mer grönt eller vad som helst. Det viktigaste är att det är något DU vill och att det är viktigt för dig. Det spelar ingen roll vad andra tycker, tänker eller säger, din plan är din och dina måla är dina. Låt dig inte styras av Twitter, Facebook och alla andra utanför dig själv, lyssna inåt och du vet vad som krävs för att du ska komma dit du vill.

Önskar dig en riktigt God och skön Jul och ser fram emot ett fantastiskt 2016 tillsammans med dig!

Namaste

2 Responses to "God Grön Jul till er alla!"

 • Anna Vakava
  22 december, 2015 - 18:01

  Tack Anette,
  Vilka inspirerande ord!! Nu ska jag fundera på vad jag ska sätta för mål nästa år.., och tror nästan jag vet vad jag vill..

  Kram

  • adminash
   22 december, 2015 - 18:28

   Åh vad spännande!! Du kommer med största sannolikhet att ro iland dina projekt och nå dina mål, det är jag helt säker på. Ta hand om dig och njut av lite ledighet och ladda batterierna för nästa år. Vi ses väl på gymet?!